Whale 5 maanden onderweg!

22-02-2018

Op dit moment ben ik exact 5 maanden als kleine zelfstandige met Whale onderweg en heb in deze periode de mogelijkheid gekregen om 3 mooie opdrachten aan te pakken en, naar ( geverifieerde ) tevredenheid van de opdrachtgevers en mijzelf, af te ronden. Alle opdrachten spelen zich af binnen een warehouse-omgeving, maar zijn zeer verschillend te noemen. Mijn activiteiten wisselden van assistentie en begeleiding na implementatie van een nieuw WMS tot auditing van ISO-9001 en ISO-22000 processen, van kennisoverdracht richting een startende Warehousemanager tot optimaliseren van een facturatieproces, van voorbereiden van een GMP+ B3 certificaat tot het maken van een carbon footprint ( CO2-voetafdruk ), en van het aanbrengen van structuur tot het invoeren van verbetermanagement. Kortom ik heb een bijdrage mogen leveren aan het optimaliseren van operationele en organisatorische kwaliteit, en daarnaast aan de aanzet richting een stukje duurzaamheid.

Ik dank de opdrachtgevers. Maar meer nog dank ik alle medewerkers met wie ik heb samengewerkt. In een specifiek project is door vele goede gesprekken eigenaarschap en verantwoordelijkheid ontstaan, zijn er                " onzichtbare " idee├źn en oplossingen vanaf de vloer praktisch gemaakt, is onbenut talent wakker geschud. Er is rust en helderheid ontstaan, naast een veel prettiger werksfeer, dus relationele kwaliteit. Dit laatste is bij Whale in alle gevallen het uitgangspunt voor het doorvoeren van verbeteringen, want het zijn tenslotte de mensen op de verschillende werkvloeren die het met elkaar moeten doen!

Benieuwd geworden naar wat Whale ook voor uw organisatie kan betekenen? Ga naar de contactpagina en stuur een bericht. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sipke Visser.